Bedste Radiant Health Infrarød Saunatæppe - se top 2

blandt 2 infrarøde saunatæpper
Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health

Fundet hos Helsam og 1 andre - med samme pris

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health

5.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Infrarød varmeteknologi giver dybdegående opvarmning
  • Tæppet er 180 x 180 cm stort
  • 1 varmezone, kan indstilles til 80 grader
  • Gavnligt for udrensning, led og muskler, hudforbedring, vægttab og afslapning
  • Fremstillet af nylon og karbonfiberkabler

Længere beskrivelse af Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health:

Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health er et produkt, der benytter infrarød varmeteknologi for at give en dybdegående opvarmning af kroppen og en udrensende effekt gennem at svede. Tæppet er 180 x 180 cm stort, når det er helt foldet ud, og opvarmes i løbet af 5-10 minutter. Det har 1 varmezone i hele saunatæppet og kan indstilles indtil 80 grader. Det har en lille fjernkontrol og vejer kun 4,9 kg.

Infrarød varme er helt naturlig og går 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med varmen fra for eksempel traditionelle saunaer eller varmeovne. I stedet for kun at varme luften op rundt om kroppen, går infrarød varme direkte ind i kroppen og varmer den op indvendigt.

Saunatæppet er godt for udrensning, led og muskler, hudforbedring, vægttab, dybere søvn og ikke mindst afslapning. Det kan øge udskillelsen af miljøgiftstoffer i kroppen, når man sveder, og øger blodcirkulationen. Med øget blodgennemstrømning øges ilten i hele kroppen og vil derfor modvirke ømme led og muskler. Saunatæppet kan være meget gavnligt, hvis du ønsker at tabe dig, da kroppen arbejder hårdt for at holde basaltemperaturen, ved at hjertet pumper hurtigere, og din puls stiger.

Infrarød sauna kan også påvirke kollagenproduktionen og øger hudens elasticitet. Regelmæssig brug kan hjælpe med at modvirke væskeansamlinger og reducere appelsinhud. Saunatæppet trigger immunsystemet til at arbejde, og mange oplever dybere søvn og bedre søvnkvalitet efter brug af infrarød sauna.

Saunatæppet er fremstillet af nylon og karbonfiberkabler med infrarød varme. Det anbefales at bruge det i ca. 30-40 minutter tre gange om ugen, men du kan bruge det oftere og længere baseret på dine individuelle behov. Det er vaskbart med klud efter brug, og det anbefales at ligge på et håndklæde og have et håndklæde over sig, hvis man sveder meget, men ellers er saunatæppets stof vaskbart med klud efter brug.

Se hos billigste forhandler

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health

Fundet hos Helsam

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health

7.590 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Infrarød varmeteknologi
  • Dybere opvarmning af kroppen
  • Forbedrer hudkvalitet og øger energi
  • 3 varmezoner, op til 80 grader
  • Gavnlig for led, muskler og vægttab

Længere beskrivelse af Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health:

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health er et produkt, der benytter infrarød varmeteknologi for at give en dybdegående opvarmning af kroppen og en udrensende effekt gennem at svede. Tæppet er designet til at lindre ømme muskler og led, øge forbrændingen, forbedre hudkvaliteten og give mere energi og dybere søvn.

Infrarød varme er helt naturlig og er den samme varme, som dette krop udstråler, og den samme varme, du kender fra solen (skal ikke forveksles med UV stråler). Det unikke med infrarød varme er, at varmestrålerne går 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med varmen fra for eksempel traditionelle saunaer eller varmeovne.

Man ligger med tæppet på et fladt underlag, som f.eks. en seng eller sofa og opnår derfor den ultimative afslapning, mens man nyder, at varmestrålerne går dybt ind i kroppen. Tæppet har 3 forskellige varmezoner og kan indstilles op til 80 grader. Tæppet er specielt, da det også indeholder stenene jade og turmalin. Stenene bevirker, at den infrarøde varme ledes bedre, og samtidigt har stenene flere særegne terapeutiske effekter.

Blandt de mange fordele ved at bruge Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health er, at det bidrager til at rense kroppen for kemikalier, som vi optager gennem luften, cigaretrøg, mm. Med infrarød varme, som går meget dybere, vil man få en mere intens udrensning. Tæppet er også godt for led og muskler, da infrarød varme går dybt ind i kroppen og øger blodcirkulationen. Med øget blodgennemstrømning øges ilten i områder af kroppen, som er ømme og vil derfor modvirke ømme led og muskler.

Infrarød sauna kan også være meget gavnligt, hvis du ønsker at tabe dig. Dette skyldes, at kroppen arbejder hårdt for at holde basaltemperaturen, ved at hjertet pumper hurtigere, og din puls stiger. Pulsen kan stige til over 120 slag i minuttet, hvilket er den såkaldte fedtforbrændingspuls. Det kræver 0,586 kalorier at producere et gram sved, så kalorieforbruget vil stige i takt med, hvor meget du sveder.

Har du ubalanceret, tør eller uren hud? Gennem øget blodcirkulation vil du hurtigt mærke en forbedring af hudkvaliteten. Porerne åbnes, og huden renses indefra. Du får en ren hud, der stråler. Studier viser, at infrarød varme påvirker kollagenproduktionen og øger hudens elasticitet. Regelmæssig brug kan hjælpe med at modvirke væskeansamlinger og reducere appelsinhud.

Opvarmningen af kroppen trigger immunsystemet til at arbejde. Hypertermi betyder at øge legemstemperaturen eller inducere kunstig feber som blandt andet stimulerer immunsystemet. Infrarød sauna giver også en vidunderlig følelse af velvære og afslapning. Det parasympatiske nervesystem bliver aktiveret, og endorfiner udskilles. Du renser ud, følelsen af stress reduceres, og dine muskler bliver bløde og smidige. Mange oplever dybere søvn og bedre søvnkvalitet efter brug af infrarød sauna.

Infrarødt Saunatæppe Premium Radiant Health har dimensioner på 180 cm x 180 cm og en nettovægt på 7,7

Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top