Sådan bruger du infrarød stråling til at hjælpe mod smerter

Smerter er helt generelt bare ikke en rar ting. Ingen mennesker bør gå rundt med daglige smerter. Der findes heldigvis en række metoder til at lindre denne smerte. En af dem er at benytte infrarød stråling. Du kan opnå stor effekt uden at mærke bivirkninger.

Hvad er infrarød stråling?

Infrarød stråling bliver en mere og mere udbredt ting at benytte til blandt andet at minimere smerter, men generelt hele og restituere kroppen. Strålingen er elektromagnetiske bølger, der kan gå ind i dybden af kropsvævet og forårsage vibrationer og dermed skaber hævelse og øget temperaturer. Processen kan sammenlignes med det at have feber. Altså en tilstand, hvor kroppen går i forsvarstilstand og blandt andet dræber bakterier og virus. Infrarød stråling kan påføres kroppen på forskellige måder og dermed opnå den ønskede effekt..

Infrarøde sauna er en mulighed

Brug af sauna og at nyde saunagus er en stor trend i disse år. Det er en måde at få velvære i kroppen og opbygge overskud til at kunne klare nye opgaver. Men det er mest af alt bare en god oplevelse. Så findes oveni også muligheden for at gå i infrarød sauna.
I en traditionel sauna opvarmes luften i saunaen med damp fra en varm ovn, der bevæger sig rundt i lokalet.

Det er anderledes med en infrarød sauna. Har trænger infrarøde stråler ind i kroppen i 3,5 centimeters dybde.
Med infrarød sauna får du hurtigt afspænding i dine muskler, du får lindret hvis du har smerter, faktisk får du reguleret dit blodtryk, dæmpet evt. stress og så sætter du forbrændingen i vejret. Det er rigtig mange rigtig gode ting på en gang.

Infrarød saunatæppe er godt alternativ

Har du ikke lige adgang til et sted hvor der er infrarød sauna, så er det at benytte et infrarød tæppe et oplagt alternativ. En løsning du let kan købe til dit hjem. Med et infrarødt tæppe kan du let bruge den infrarøde teknologi i din egen seng, i din egen sofa eller mange andre steder. En meget fleksibel løsning for dig, der har travlt, ikke ikke lige kan komme til en infrarød sauna.

Du skal blot have en flad overflade, hvor tæppet kan placeres og så få tændt for strømmen. Sørg for at justere temperaturen på tæppet til det du ønsker, og når det er tilpas, skal du lægge dig på tæppet. Du kan derefter benytte tæppet i den tid, der er anbefalet til det, du ønsker at opnå. Og du kan opnå alle de samme gode effekter som i en infrarød sauna. Altså lindring af mange forskellige slags smerter, øget forbrænding, reguleret dit blodtryk og meget andet godt.

Effekt over lang tid med FIT

Endnu en mulighed for opnå en effekt via infrarøde stråler er via FIT-plastra, der kan hjælpe mod din smerte. Et FIT-plaster består af en blanding af biomineraler, altså forskellige jordarter og krystaller. Disse er i fremtstillingsproccesn opvarmet til 1637 grader celsius, siden nedkølet og bygget ind i det pågældende plaster.

Plastret består altså kun af naturlige ingredienser, der reflekterer kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen og opnå en effekt. Kroppen bliver med andre ord hjulpet til at reparere sig selv på celleniveau og opnå alle de gavnlige effekter, heriblandt smertelindring, der kan opnås med infrarøde bølger. Et FIT-plaster kan have en virkning op til 120 timer, altså et plaster virker i omkring fem døgn.

Modstandsdygtig løsning

En fordel ved at benytte smerteplastre der reflekterer kroppens egen infrarøde stråling er den lange tid, plastrene virker. Og det er muligt blandt andet da platerne er modstandsdygtige og har en stærk klæbebund. Sved, fugt og anden varme ødelægger i plastret. Det sidder altid godt på huden, er vandtæt, har stærk klædebund og falder ikke af under bevægelse som i forbindelse med sport og andre ting. Selv under svømning kan du benytte disse plastre.

Mange slags smerter

Rigtig mange mennesker døjer med forskellige slags smerter. Smerter der kan skyldes måske dårlig arbejdsstilling og travlhed i hverdagen. Nogen har ondt i nakken, andre i lænden eller på anden måde i ryggen eller måske knæ eller lignende steder. Det er ikke rart og sætter ofte begrænsninger i de ting som du gerne vil fylde din hverdag med. I det tilfælde er det helt oplagt at benytte smertelindrende plastre. Rigtig mange mennesker kan få stort udbytte af dette.

Smerteplastre er lette at påføre

En stor fordel ved at benytte FIT plastre som middel for smertelindring er at de er super lette at benytte. Du kan super let påføre dem. De sættes blot direkte på det hudområde, som du gerne vil lindre i. Huden skal naturligvis være tør og ren, og uden sår og hår må gerne fjernes, men ellers er det bare at fjerne beskyttelsesfilmen og trykke plastret mod huden.

Undgå at der kommer luftlommer og holde det fast et par minutter. Så sidder det, som det skal. Du kan lade det sidde i fem dage, og hvis det sidder lidt fast, så kan du evt. bruge lidt olie til at få det af. Har du brug for yderligere behandling på det pågældende sted, kan du godt påføre et ny plaster. Men du bør dog give din hud en pause på omkring to timer.

Fungerer som et spejl på kroppen

Der er ingen bivirkninger ved at benytte smertelindrende plastre. For der er kun tale om naturlige produkter. Kroppen kan heller ikke bringes i varmechok på denne metode. Det plastret gør er at fungere som et spejl på huden, der ganske enkelt aktiverer den helingsproces, der allerede er i din krop. Det eneste du lige skal tænke på er at ikke bruge plastrene i ansigtet eller på intime dele af kroppen.

Godkendt i EU

Det er stort set alle, der kan benytte FIT plastre. De er godkendt i EU som smerteplastre uden bivirkninger. De er CE mærket og så kan de købes i forskellige størrelser, så du kan bruge dem, hvor det er vigtigt. Det er selvfølgelig en fordel at købe en pakke bestående af forskellige størrelser, så du kan bruge dem fleksibelt i forhold til hvor dine smerter er. Men mulighederne er virkelig mange, for de kommer også i udgaver lavet specifikt til knæ, albue og andre steder. Der er ingen undskyldning for ikke at prøve det af.

Menu
Top